Достапни линкови

logo-print

Владата ги испрати пензионерите на бања


Најмалку 10 илјади пензионери ќе имаат можност 7 дена во годината бесплатно да престојуваат во некоја од бањите во земјата, најавил премерот Никола Груевски по средбата со претставниците на пензионерите. Владата ќе ги подмири сите трошоци за транспорт, престој и лекарски надзор. Мерката ќе почне да се применува од следната година.
XS
SM
MD
LG