Достапни линкови

logo-print

Средба на балкански градоначалници во Солун


Во Солун денеска ќе се одржи десеттата средба на Мрежата на градоначалници од балканските градови БАЛСИНЕТ. Главни теми на собирот ќе бидат проблемите предизвикани од економската рецесија, развојот на информатичките технологии и борбата против криминалот и наркоманијата. На средбата ќе учествуваат градоначалници од Македонија, Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Грција, Романија и Србија.
XS
SM
MD
LG