Достапни линкови

logo-print

Професионалните војници се откажаа од протестот пред Влада


Професионалните војници по 11-дневен протест пред Владата,се откажаа од таков вид на протести и најавија дека отсега на друг начин ќе бараат да им се остварат нивните права. Oдлуката за поинаков вид на протести ја донеле поради огромните притисоци, изјавил Веле Крбалески, претставник на Координативното тело на професионалните војници.XS
SM
MD
LG