Достапни линкови

logo-print

Нема добитник на наградата за Африканско лидерство


Судиите кои требаше да изберат Африканкси лидер кој добро управува, неможеле да изберат победник на кој ќе му ја дадат наградата од 5 милиони долари. Наградата „Мо Ибрахим“ која се доделува за достигнувањата во африканското лидерство, организаторите ја опишуваат како најголема индивидуална годишна награда во целиот свет. Наградата е востановена во 2007-та.
XS
SM
MD
LG