Достапни линкови

logo-print

Причините за смртта на Мајкл Џексон ќе се утврдат за накмалку 4 недели


Медицинските вештаци кои го прегледуваа телото на Мајкл Џексон изјавија дека тој не бил убиен. Вештаците посочија дека конечниот медицинскиот наод за причините за смртта на Џексон ќе биде одреден за четири до шест недели, откако ќе се заврши со токсиколошките анализи.
XS
SM
MD
LG