Достапни линкови

logo-print

Во Љубљана собир за улогата на граѓанскиот сектор


Во Љубљана се одржува конференција посветена на улогата на граѓанските организации и нивниот политички предизвик во процесот на европските интеграции. Претставниците на граѓанскиот сектор, меѓу другото, ќе ги презентираат своите идеи за продлабочување на соработката со властите во земјите во регионот.
XS
SM
MD
LG