Достапни линкови

logo-print

Половина од светското население со проблеми со снабдувањето со водаПеттиот светски форум за водите почна во Истанбул со предупредувања дека половина од популацијата на Земјата се соочува со проблеми со снабдувањето со вода. На конференцијата учествуваат делегации од сто и триесет земји во светот.


XS
SM
MD
LG