Достапни линкови

logo-print

Подобра регионална соработка за излез од економската криза


Интензивирањето на регионалната стопанска соработка ќе им помогне на земјите на Балканот полесно да се изборат со глобалната финансиска криза, заклучено е на седница на Генералното собрание на Балканската стопанска комора. На седницата одржана во Тирана беше разговарано за влијанието на глобалното стопанство и финансиската криза врз економиите на земјите од регионот и за мерките кои балканските компании треба да ги преземат за да се изборат со кризата.
XS
SM
MD
LG