Достапни линкови

logo-print

Комисија на Советот за Европа за изборите во посета на Македонија


Во Предизборна мисија во Скопје ќе допатува Ад хок Комсијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа за набљудување на претседателките избори во Македонија. Членовите на комисијата ќе одржи средба со Оливер Шамбевски, шеф на делегацијата на македонското Собрание во парламентарното собрание на Советот на Европа како и со Светлана Јакимовска, потпретседател на Собранието.
XS
SM
MD
LG