Достапни линкови

logo-print

Скопје: Посета на црногорскиот министер за одбрана Боро Вучиновиќ


Соработката на билатерално ниво, реформите во одбраната и стабилноста и безбедноста во регионот се темите за кои денеска во Скопје министерот за одбрана Лазар Еленовски ке разговара со неговиот црногорски колега Боро Вучиновиќ За време на посетата на Вучинович кој предводи делгација од минстерството за одбрана на Црна Гора треба да биде потпишан меморандум за сорботка.
XS
SM
MD
LG